Ulighed

af admin

Vi har behov for et grundlæggende opgør med den stigende ulighed.
Kontanthjælpsloftet, integrationsydelsen og en masse andre tiltag er lavet udelukkende for at gøre livet surt for dem, der har mindst i forvejen. Som en direkte konsekvens af det, er der lige nu er tusindvis af børn, som vokser op i fattigdom her i Danmark.
Vi er et af de bedste lande i verden. Vi er et af de rigeste lande i verden. Men alligevel har vi valgt, at nogle børn skal have ringere muligheder end andre. Det er et politisk valg. Og det er et politisk valg, som vi skal tage et opgør med.
Hvis vi ikke vil lave politik for at løfte dem, der har været uheldige på livets vej, for dem, der er nedslidte efter et langt arbejdsliv, og for de børn, som ikke har fået den bedste start på livet, hvad skal vi så lave politik for?
Min ambition er, at alle børn, at alle mennesker, uanset hvor de kommer fra, skal have alle mulighederne for at skabe deres eget liv. Derfor ønsker jeg også, at vi skal bruge en ekstra milliard kroner hvert år frem til 2025 til børns fremtid, så mulighederne ikke kun er for dem, der har mest i forvejen.

0 kommentér
0

Andre lignende indlæg

Skriv en kommentar

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse og sikre dig relevant information. Acceptér Læs mere